Divendres, 2 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

SI signa un comrpomís amb Vilafranca

Solidaritat ha signat un document notarial de compromís amb Vilafranca, en el que exclou pactes electorals amb els qui no defensin la independència de Catalunya.

Els cinc primers membres de la candidatura de Solidaritat Catalana per la Independència a les eleccions municipals de Vilafranca han passat per la notaria per signar el document Compromís de SI amb Vilafranca. El compromís especifica quines són les condicions de SI per poder fer possibles aliances de govern i renunciar als ingressos com a regidors i destinar-los en un 50% a donar suport a un projecte solidari. També volen impulsar uns pressupostos més participatius, i engegar processos de consultes populars sobre temes claus en la definició de model de ciutat.<br />Una còpia d’aquest document, serà entregada a la Sindicatura Municipal de Greuges per a que qualsevol ciutadà el pugui consultar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: