Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Programació especial d’eleccions a RTV Vilafranca

Penedès TV i Ràdio Vilafranca oferiran un programa especial de seguiment dels resultats electorals en el que per primera vegada hi haurà una camera en directe a totes les seus dels partits amb  representació.

Desprès de la jornada de reflexió de dissabte aquest diumenge és l’hora de la veritat pel que té a veure amb les eleccions municipals del 2011. Com és habitual Ràdio Vilafranca i Penedès TV faran un seguiment de la jornada i oferiran un programa per conèixer el resultat final de les eleccions. Durant el matí de diumenge s’acompanyarà als candidats de Vilafranca en el moment d’anar a votar i es farà ressò de l’evolució de la jornada, per si hi ha incidències i per explicar l’evolució de la participació, tan a Vilafranca com a la resta de municipis de la comarca de l’Alt Penedès. A les dues del migdia s’oferirà un informatiu especial tan de ràdio com de televisió. El programa de seguiment dels resultats electorals s’emetrà conjuntament per ràdio i televisió. Començarà a dos quarts de vuit del vespre amb una primers ronda de connexions a les seus electorals i també en el centre de control de dades, ubicat a l’ajuntament de Vilafranca. tot seguit des del plató d’informatius de Penedès TV s’iniciarà una tertúlia amb tres comentaristes, Ramon Arnabat, Joan Soler Bordes, i Isidre Also, que valoraran l’evolució de la campanya, les dades de participació i els primers escrutinis. A partir de les nou de la nit tota l’atenció se centrarà en l’escrutini i els resultats definitius, que s’aniran comentant i valorant per part dels candidats amb connexions en directe a les seus electorals. Així doncs Ràdio Vilafranca i Penedès TV faran un ampli desplegament de mitjans tècnics i humans, amb un periodista i una camera a cadascuna de les sis seus del PSC, CiU, la CUP, el PP, ERC i ICV. Alhora també es desplaçarà un equip a les seus electorals de Solidaritat i de Plataforma per Catalunya per enregistrar la valoració dels resultats i també es farà un seguiment del resultat de les eleccions a la resta de municipis de la comarca de l’Alt Penedès. Així, doncs, un equip de 22 persones treballarà per fer arribar els resultats electorals tan bon punt es coneguin. Un cop finalitzat el programa especial d’eleccions els serveis informatius de Penedès TV elaboraran un programa de resum que es començarà a emetre passada la mitjanit i que s’anirà repetint cada hora.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: