Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més de 200 nois i noies a la 2a edició del JoVerd

<p />Aquesta segona edició del concurs entre colles castelleres dels centres d’educació secundària de l’Alt Penedès ha estat molt més participativa amb 8 centres escolars i 220 joves respecte els 2 centres de l’any passat. 

El JoVerd, celebrat aquest dissabte a Cal Figarot, és el punt i final d’un programa iniciat fa uns mesos als instituts i escoles, on ja treballen les estructures del concurs: pilars de 2, un pilar de 3 traient el baix, un pom de dalt i una estructura a escollir. Una estirada de corda acaba de decidir els guanyadors.

<div></div>
<br />L’objectiu final és obrir les portes de la colla als joves, una franja d’edat a la qual li costa acostar-se a Cal Figarot i sembla que funciona. La primera edició del JoVerd ja s’ha traduït, aquesta temporada, en una entrada de nois i noies a la colla, com explica el sotscap de colla, Toni Bach.

Tots els participants al JoVerd reben una samarreta dels Castellers de Vilafranca com a primer pas per acabar vestint-se de verd.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: