Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La setzena Mostra de Curtmetratges ja està en marxa

Ja s’han publicat les bases de la 16ena edició de la Mostra de Curtmetratges de Vilafranca, organitzada per Cine Club Vilafranca.

La Mostra és un esdeveniment anual de participació gratuïta que cada any vol mostrar la millor producció nacional en format curtmetratge de qualsevol temàtica i gènere. Les bases i la fitxa d’inscripció de la XVI edició ja es poden consultar i descarregar des del web <a href="http://www.mcv.cat">www.mcv.cat</a> La Mostra de Curtmetratges de Vilafranca es farà del 10 al 13 de novembre. Aquest any se celebrarà dins del marc del Most – Penedès Festival de Cinema del Vi i el Cava, un nou certamen que inclou seccions genèriques i d’altres especialitzades en l’audiovisual de la vinya, del vi i del cava. Els curtmetratges seleccionats competiran en la Selecció Oficial, on tenen cabuda els curtmetratges de ficció, documentals o animació d’una durada inferior als 20 minuts en format de projecció digital.  Hi ha premis del Jurat al millor curt, dotat amb 1.000 euros, del Públic al millor curt, també amb  1.000 euros.<br />El termini per presentar les fitxes d’inscripció i les còpies de visionat s’acaba el 31 d’agost.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: