Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC es postula com a garantita catalanista i d’esquerres

Durant l’acte de proximitat al mercat dels dissabtes, el candidat republicà a l’alcaldia, Pep Quelart, va posar de manifest la preocupació d’un augment electoral del PP que els permetés condicionar i decidir el proper govern de Vilafranca.

Aquest dissabte i al mercat de Vilafranca Esquerra, com d’altres formacions polítiques disposava d’una parada informativa al mercat setmanal de Vilafranca.  El candidat Pep Quelart, que va estar acompanyat per Núria Ferret i Mònica Calaf, va valorar els primers dies de campanya i en va destacar el diàleg que s’estableix amb la ciutadania. En el cas dels republicans apunten , però , que fa mesos que es troben presents al mercat i que aquest contacte ciutadà setmanal els ha permès elaborar bona part del seu programa electoral. Quelart va mostrar la seva preocupació perquè el PP pugui ser la força que decideix el govern de la vila perquè hi portarà una deriva neoliberal i espanyolista. Quelart va recordar que Esquerra té capacitat per establir amplis consensos amb diferents formacions de la vila i que és la força necessària per un govern estable, catalanista i social.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: