Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Troben un home mort en un pou en una vinya entre Vilafranca i la Granada

Agents de la Policia de la Generalitat dels Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’un home que es va localitzar aquest dissabte a la tarda a l’interior d’un pou.

El cos sense vida d’un home amb presumptes signes de violència es va  trobar a un quart de sis de la tarda del dissabte. El jutjat de guàrdia de Vilafranca ha declarat secret el de sumari a la investigació per la mort violenta de l’home que van trobar en un pou. La recuperació del cadàver va ser efectuada dissabte a la nit per un equip de bombers mitjançant l’ajuda d’una grua. El cos era a quatre metres de fondària, dins del pou d’una vinya situada entre Vilafranca i la Granada, dins del terme municipal de Vilafranca. Els investigadors dels Mossos d’Esquadra van comprovar que el cadàver de l’home tenia les mans i els peus lligats i estava despullat. Feia dies que havia mort.<br />Es desconeix la identitat de la víctima i s’ha obert una investigació per a tal d’esclarir les circumstàncies de la mort.<br />L’Àrea Territorial d’Investigació de la Regió Policial Metropolitana Sud se’n fa càrrec.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: