Juan Echanove i Imanol Arias graven al Penedès
Esl dos actors graven al Penedès el capítol dedicat a la província de Barcelona, de la sèrie de documentals "Un país para comérselo".
Al llarg de tots aquests programes Imanol Arias i Juan Echanove, recorren Espanya, visitant tot tipus de cultius, mercats, restaurants i cellers, per donar a conèixer la seva riquesa gastronòmica de les diferents regions. El cap del setmana passat va ser el torn del Penedès, estança que van aprofitar per reflectir la riquesa vinícola, així com la importància del cava en el nostre territori, motiu pel qual van seleccionar els cellers Jean Leon i Rovellats, per reflectir aquests atributs que tant ens identifiquen.<br />Els 2 actors van destacar, al llarg de tota la jornada, la importància històrica de la nostra comarca pel món del vi i el cava, així com la gran qualitat d’aquests i l’atractiu paisatge de vinyes que van poder observar. Des del Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès, que va ser l’entitat responsable de l’acompanyament i guia dels 2 equips de gravació, es destaca la bona impressió que es van endur tant Echanove i Arias, en la descoberta d’un Penedès desconegut per ells fins aquell moment.<br />L’emissió del programa està prevista per a la propera temporada.