Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Josep Ramon encapçala la llista del PP, amb l’objectiu d’aconseguir el segon regidor

Ahir a la tarda es va fer la presentació de l’actual regidor del PP a l’Ajuntament de Vilafranca com a cap de llista d’aquesta formació de cara als propers comicis del 22 de maig. Ramon encapçala la candidatura del PP per tercer cop, ja que és portaveu del PP a l’ajuntament vilafranquí des de 2003.

Josep Ramon estava acompanyat en la presentació de la presidenta comarcal, Dolors Morera, i la diputada al Parlament de Catalunya Dolors Montserrat. Morera ha comentat que a la comarca els populars han presentat ja setze llistes, entre les quals la de Vilafranca, però també la de Sant Sadurní, els Monjos, Gelida i Pontons, per exemple.<br />Per la seva banda, la diputada Dolors Montserrat destacava la implicació i la experiència de Josep Ramon; així com la seva capacitat per treballar des de l’òptica de buscar solucions reals als problemes actuals de la ciutadania de Vilafranca.<br />Per la seva banda, Josep Ramon apuntava que el primer objectiu és millorar els resultats de les darreres municipals, i per tant poder assolir un segon regidor. Explicava el candidat que darrerament s’han quedat a pocs vots de poder sumar un regidor més, i reconeixia també que la presència darrerament de Ciutadans i Plataforma per Catalunya els poduia haver perjudicat.
Feia referència Ramon principalment al tema de la defensa del bilingüisme, i recordava que havien presentat un moció en aquest sentit en el darrer ple; i també a la qüestió de la immigració, diferenciant en aquest cas entre la que es troba en situació regular i la que es troba en situació irregular.<br />Pel que fa a les propostes per els propers quatre anys, des del PP estan encara ultimant els detalls, però destacaven la necessitat de fer propostes realistes i assumibles en uns moments de crisi econòmica com els actuals. Josep Ramon parlava de no fer volar coloms.

Per tant, una administració austera, treballar en la protecció dels llocs de treball i mirar de potenciar-ne la creació, augmentar la presència de la Polia Local al carrer, insistir en la necessitat d’aconseguir el segon ambulatori, buscar una solució a la manca d’un local per a joves i exigir també solucions als problemes de sorolls i vibracions causades per el pas de l’AVE.<br />En els propers dies donaran a conèixer la resta de membres de la candidatura.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: