Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Encara no està clar que l’AP-7 entre Vilafranca i Sant Sadurní sigui gratuïta

<br />L’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia està pendent de saber si el Ministeri de Foment manté la gratuïtat del tram de l’autopista entre Sant Sadurní i Vilafranca.

L’alcalde de Sant Sadurní, Joan Amat, ha fet nombroses gestions per mirar de garantir que l’entrada en servei de les noves barreres de l’autopista AP-7 no alteri la gratuïtat del tram entre Sant Sadurní i Vilafranca, així com altres beneficis i reduccions que tenen els usuaris de la capital del cava. Per bé que les primeres respostes d’Abertis convidaven a l’optimisme, les darreres cartes que s’han rebut a l’Ajuntament sobre aquesta qüestió es limiten a dir que la concessionària d’autopistes està pendent de la validació de tarifes per part del Ministeri de Foment, que és l’organisme que té la darrera paraula. Aquesta mateixa validació és la que, segons fonts d’Abertis, està retardant l’entrada en funcionament de les noves barreres prevista per aquests primers dies d’abril.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: