Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PSC proposa fer una intervenció integral al barri de Sant Julià

El candidat del PSC a l’Ajuntament de Vilafranca, Francisco Romero, acompanyat de Jordi Solà, Ramon Zaballa i Montse Arroyo ha presentat aquesta proposta per desenvolupar un nou programa de llei de barris amb una intervenció integral al de Sant Julià.

<p />

Romero recordava que als anys 90 del segle passat ja es van fer accions d’aquest tipus al Centre; que van tenir la seva continuïtat a partir de 2006 amb la llei de barris a l’Espirall. Ara la voluntat seria fer una intervenció integral a Sant Julià amb especial incidència en la rehabilitació d’habitatges, la millora d’espais urbans i d’equipaments.

La intenció es completar aquestes accions amb un pla de dinamització comercial, que serviria per sumar més oferta a la que ja es dona des del barri del Centre.<br />La voluntat, com remarcaven els representants del PSC, és abordar aquest projecte per fases en els propers quatre anys, ja que podria tenir un cost proper als 4 milions d’€. La intenció és tirar-lo endavant també d’acord amb els veïns i veïnes; al mateix temps que buscant el màxim de consens amb la resta de forces polítiques.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: