Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Suport Tibet convoca a encendre una llum pels tibetans

<p />Suport Tibet convoca una mobilització per demanar respecte als drets humans al Tibet i llibertat per al pres polític apadrinat per l’associació penedesenca, de nom Norbu Tsering, i per a Jigme Gyatso que està en perill de mort a causa de les tortures rebudes.   

Amb el títol ENCÉN UNA LLUM PEL TIBET, a les 8 de demà al vespre, proposen encendre qualsevol tipus de llum per mostrar la nostra solidaritat amb els tibetans. 

<div></div>
<div></div>
<div></div>
Albert Carrasco, president de Suport Tibet, fa una crida als vilafranquins a concentrar-se per la llibertat del Tibet i dels seus empresonats.

Suport Tibet demana als assistents que portin espelmes, encens o llanternes per a significar la llum que es vol fer arribar als presos tibetans. <br />L’acte també comptarà amb parlaments, una breu lectura poètica i la intervenció del pintor i activista cultural, Joan Raventós Estellé. 

Albert Carrasco ha aprofitat la convocatòria per agrair el suport de totes les forces polítiques vilafranquines que, en el darrer ple i per unanimitat, van aprovar una moció de suport.

L’encesa de llums pel Tibet i els seus empresonats es fa a les 8 del vespre, a la plaça de la Vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: