Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Portes obertes a l’Escola de Música

Jornades de Portes obertes a l’Escola Municipal de Música M. Dolors Calvet de Vilafranca la propera setmana.

Del dilluns 4 al divendres 8 d’abril, de 5 a 8 de la tarda, i el dissabte 9 d’abril, d’11 del matí a 1 del migdia, es podrà accedir al centre per poder veure com realitzen les seves activitats. Totes les classes d’instrument i de formacions instrumentals seran accessibles al públic que ho vulgui.<br />Les jornades són el pas previ al procés de preinscripció per al curs 2011-2012. Les reunions informatives per al procés de preinscripció es duran a terme el dimarts 26 d’abril i el dijous 28 d’abril, a ¼ de 10 de la nit, a l’Auditori Montserrat Junyent, a la mateixa escola.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: