Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

PIMECAVA amb el programa Wine in moderation

Impulsat pel sector europeu del vi, <em>Wine in moderation</em> promou el consum responsable de vi i cava i a Espanya està gestionat per FIVIN.

La presidenta de l’Associació patronal de pimes del cava, Mercè Rossell, i el Secretari General de FIVIN, Domingo Valiente, van signar la passada setmana aquest conveni de col·laboració per a la promoció del consum responsable de vi i cava en el marc del Fòrum Gastronòmic de Girona. 
<div></div>
A través d’aquest conveni, totes les empreses que integren l’associació es comprometen a la difusió del missatge de moderació i a complir el codi d’Autoregulació del vi en matèria de publicitat i comunicacions comercials de la Federació Espanyola del Vi.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: