Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Moren dos vilafranquins en accident d’avió

Dos vilafranquins van morir al sud de Tànger en estavellar-se l’avioneta en què volaven.

<p />

L’accident va passar a quarts de tres de la matinada del divendres 18 de març però com que les víctimes van quedar totalment calcinades no ha transcendit fins ara la seva identitat. De fet la guàrdia civil encara no ha confirmat al 100% la identitat perquè està pendent de les proves d’ADN però provablement es tracta dels joves vilafranquins, David Peña i Miguel Àngel Eras, que viatjaven en un avió lleuger. El conductor de l’avió era Miguel Àngel Eras, un pilot comercial amb llarga experiència de vol i les causes de l’accident estarien en una errada en el motor. L’avió no estava identificat i havia entrat il·legalment a l’espai aeri del Marroc sobrevolant a mitja altura, a la regió de Houara al sud de Tànger. Minuts després l’avió es va estavellar al costat d’Ain Dalia. Els ocupants van morir a l’acte.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: