Dimarts, 21 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les clàusules terra centren una xerrada d’ADICAE a l’Escorxador per parlar de les hipoteques

En aquests moments les hipoteques, les condicions en que es contracten i en que es poden cancel·lar centren l’interès i la preocupació de moltes famílies. Per parlar de totes aquestes qüestions, i sobre tot les clàusules terra, AICEC-ADICAE ha organitzat aquesta setmana una sessió informativa a l’Escorxador.

El vicepresident d’aquesta associació, Jordi Tarruella, comentava que en aquests moments estan presentant demandes contra pràcticament totes les entitats d’estalvi i bancs de l’estat per aquestes clàusules abusives. Des d’ADICAE consideren que aquestes xerrades tenen força seguiment ja permeten a molta gent conèixer més en profunditat les condicions de la seva hipoteca i les problemàtiques que es poden trobar. Principalment per unes condicions que porten a què uns interessos que haurien de se variables acabin sent fixes.
Tarruella remarca que de fet els principals problemes es deuen a aquesta desproporció entre els topes que marquen les mateixes entitats, i també la poca informació que es dona sovint al client.

Les persones que es van acostar fins a l’Escorxador, a banda de rebre una informació a nivell genèric sobre les accions d’ADICAE, també van poder consultar algunes de les seves condicions particulars.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: