Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’alcalde visita la Lola Anglada i l’Escola de Música

Dilluns al migdia Pere Regull va realitzar dues visites a equipaments que al llarg d’aquest any han estat ampliats o remodelats. Concretament es va centrar en la llar d’infants Lola Anglada; i després l’escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet.

En el primer cas, Regull anava acompanyat de la regidora d’Educació, Ramona Suriol i van fer una àmplia visita a les instal·lacions de la llar, que ha estat ampliada per tal de poder acollir més infants, amb la guia de la directora de la Llar. Els treballs realitzats han consistit en dotar d’alguna aula més, espai per a la direcció i les educadores, i també un pati central que permet una major interacció amb els nens.
D’altra banda, es vana acostar també a la Plaça Penedès per tal de visitar les obres realitzades a l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet. En aquest cas, acompanyat del regidor de Cultura, Raimon Gusi, i de l’equip directiu de l’Escola de Música, Regull va visitar les noves aules que s’han fet a la tercera planta, així com el remodelat auditori.<br />L’alcalde en aquest cas ressaltava que tot i els dubtes que va generar en el seu moment, s’ha demostrat que el model de gestió que s’ha aplicat a l’escola és del tot positiu ja que ha augmentat el nombre d’alumnes, però també s’ha demostrat que el model és econòmicament sostenible. Regull destacava també la qualitat de l’ensenyament que s’ofereix.

L’escola de música ha guanyat catorze aules i com destacaven també els directius del centre força presència en els actes festius als carrers de Vilafranca. Un fet que es considerava com a molt positiu per totes les parts.<br />La visita va acabar amb un improvisat concert a càrrec de tres dels professors de l’escola, que va ser seguit amb força atenció per Regull i la resta de polítics i tècnics que l’acompanyen en la visita.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: