La calçotada verda dona el tret de sortida a la temporada
<p />Els Castellers de Vilafranca acostumen a celebrar la calçotada verda a finals de març per iniciar de nou la temporada, després d’uns mesos d’inactivitat. Diumenge, més de 150 castellers, familiars i amics es van retrobar a Cal Figarot amb aquest objectiu.
Àlex Sánchez-Granados, de la junta dels Verds, destaca que tothom té moltes de ganes de tornar-hi i que ja parlen engrescats dels reptes d’aquesta temporada.
Al pati del Cal Figarot es va cuinar la carn, les botifarres i els calçots que després es van menjar a l’interior de la nau. Als fogons hi podíem veure, entre altres, a l’expresident dels Castellers de Vilafranca, Jou Cabré.
Aquesta ha estat la dotzena calçotada verda i a banda de menjar bé i passar una bona estona, l’activitat ha servit per fer colla i iniciar la nova temporada castellera amb objectius tan importants com la torre de 9 sense manilles o descarregar les construccions que la passada temporada només es van poder carregar.