Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Formació per trobar ocupació

S’organitza una jornada d’orientació sobre formació i ocupacions de futur a Santa Margarida i els Monjos.

<br /> <br />Saber quines són les ocupacions del futur i quins sectors generaran més llocs de treball són qüestions importants alhora de plantejar nous aprenentatges. Per aquest motiu l’Ajuntament dels Monjos ha organitzat la jornada, titulada "Decideix el teu futur", que es durà a terme aquest  dimecres, al matí, a la Casa de Cultura Mas Catarro.  <br />La sessió oferirà informació sobre la formació professional i ocupacional i està adreçada a estudiants d’últim curs de cicle (ESO i Batxillerat), usuaris dels Servei Locals d’Ocupació i públic en general que vulgui conèixer l’oferta formativa i ocupacional que poden oferir els diferents centres de la comarca de l’Alt Penedès.<br /> 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: