Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els joves cracs del Barça fan un taller de castells a Cal Figarot

Aquest matí una cinquantena de joves del planter del Barça, provinents de la Masia, han estat a Cal Figarot per tal de participar en un taller d’iniciació al món casteller.

Els joves, acompanyats de responsables de la Masia, arribaven amb autocar a la seu dels Castellers de Vilafranca on han estat rebuts per el sots cap de colla dels Verds, Toni Bach i altres membres de la colla. La intenció dels responsables de la Masia, com explica el seu director Carles Folgueres, és conèixer una experiència de treball en equip per assolir un triomf conjunt, com es dona en els castells.
Folgueres comentava també que es pot apreciar, salvant les distàncies, un paral·lelisme en la manera de treball dels castells i del tècnic del primer equip del Barça. La cultura de l’esforç per assolir resultats.

Els joves, la majoria d’ells de la secció de futbol però també amb representants de les seccions d’hoquei i bàsquet, han seguit amb atenció les explicacions teòriques de Toni Bach, i després han pogut participar directament en la tasca de construcció d’un castell. Primer coneixement els diferents components de la base del castell, i comprovant la necessitat del treball i l’esforç de tot el grup per tal de poder assolir l’objectiu. En aquest primer cas es tractava de fer un pilar de 3.

Després, ja amb la feina una mica més apresa, han fet un 3 de 5 amb la participació de membres joves dels Castellers de Vilafranca que aprofitaven també aquesta setmana blanca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: