Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Nous programes a Penedès TV

Aquest divendres Penedès TV estrena un nou programa d’entrevistes adreçat a personatges vinculats al sector vitivinícola i presenta també un resum especial del Fastcurt 2011.

La periodista Sílvia Delgado és l’encarregada de conduir el programa De Copes, un nou espai de Penedès TV. Es tracta d’un programa d’entrevistes cara a cara amb persones relacionades amb el món del vi i del cava. El programa es fa quinzenalment els divendres a dos quarts de quatre de la tarda i a dos quarts de 12 de la nit. El convidat del primer programa, aquest divendres, és Francesc Pascual, president de la DO Penedès. D’altra banda també aquest divendres Penedès TV oferirà un resum del concurs Fastcurt. Es podran veure els 8 finalistes del concurs d’aquest any.<br />L’edició d’aquest any del concurs de curtmetratges es va fer el passat 21 de gener al teatre Cal Bolet i es va omplir de públic. Ara s’ofereix la possibilitat de veure per televisió els principals finalistes. El programa de 30 minuts s’emetrà aquest divendres a dos quarts de cinc de la tarda, a dos quarts de nou del vespre  i a dos quarts d’una de la matinada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: