Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PSC insisteix en situar la residència per a la gent gran a l’edifici de l’INCAVI

Com a alternativa proposen el Parc Àgora per situar-hi la nova escola universitària. 

Malgrat el grup socialista valora positivament el fet d’ampliar l’oferta formativa a Vilafranca, té també certes discrepàncies amb el projecte. En primer lloc critica que no es tracti en cap cas d’estudis universitaris, sinó de cursos  expedits per una universitat privada. A més, des del PSC consideren que ja existeix una oferta semblant a la comarca com és el cas de l’escola de viticultura i enologia d’Espiells, situada a Sant Sadurní d’Anoia. D’altra banda, creuen que l’INCAVI és un lloc immillorable per situar-hi la residència ja que no hi ha cap altre edifici municipal que estigui en un lloc cèntric com és el cas de l’antiga estació enològica. <br />Per tots aquests motius, Francisco Romero assegura que la seva prioritat segueix sent situar la residència per a la gent gran a l’antic INCAVI. D’altra banda, consideren innecessària una despesa de més d’un milió i mig d’euros per restaurar l’edifici de l’INCAVI, quan es podrien aprofitar altres instal·lacions municipals com ja es fa en el cas de l’Escola d’Idiomes o l’Escola d’Adults.
Per tant, segons Romero, ara el que toca és obrir un procés de debat per buscar un altre emplaçament, ja que en cas contrari quan es plantegi al Ple Municipal, ells hi votarien en contra.

Per últim han volgut aclarir que els 200 MIL euros que l’equip de govern ha dit que ja tenien per part del Ministeri de Cultura són en realitat per al Vinseum.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: