Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Govern de l’Estat deroga Viñedos de España

Unió de Pagesos celebra la derogació pel Ministeri de la indicació ‘Viñedos de España’ contra la qual el sindicat ja havia presentat un recurs.

<br /> <br />Unió de Pagesos celebra que el Ministeri de Medi Ambient, Medi Rural i Marí hagi derogat aquest mes de febrer la il·legal Indicació Geogràfica Viñedos de España, després que el sindicat ja va presentar una un recurs davant l’Audiència Nacional a l’octubre de 2009 ja que perjudicava els viticultors catalans. Ara, el sindicat impulsarà un procediment per tal que els viticultors acollits a denominacions d’origen puguin reclamar la responsabilitat patrimonial de l’administració estatal pels danys que els ha causat la competència deslleial de la que han estat objecte durant el període vigència de la IG Viñedos de España, de juliol de 2009 fins l’actualitat. <br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: