Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Activitat per la setmana blanca als Monjos

Dilluns comencen les inscripcions per les activitats de la setmana blanca que organitza l’ajuntament de Santa Margarida i els Monjos

L’ajuntament de Santa Margarida i els Monjos ofereix a les famílies amb infants en edat escolar una programació d’activitats per realitzar per la setmana blanca, del 7 a l’11 de març. La proposta està adreçada a infants nascuts entre els anys 1999 i 2007 que podran realitzar activitats de lleure com ara jocs, tallers creatius, gimcanes, activitats esportives o altres. Les activitats es realitzaran dins els recintes escolars Dr. Samaranch, dels Monjos i Sant Domènec, de la Ràpita, entre les 9 del matí i la 1 del migdia, tot i que s’oferirà també servei de menjador fins les 3 de la tarda. <br />Les famílies interessades a apuntar els seus infants a aquestes activitats hauran de formalitzar les inscripcions entre el 7 i l’11 de febrer a la ludoteca La Baldufa del carrer Anselm Clavé entre dos quarts d’una i dos quarts de dues del migdia o també el dimarts 8 i el dijous 10 de febrer entre les 7 i les 8 del vespre. Per inscriure’s caldrà presentar una fotocòpia de la targeta sanitària i el justificant de pagament.<br />Les activitats de lleure de tota la setmana costaran 25 euros per infant o 55 euros si s’opta per l’opció de menjador fix. En cas de quedar-se al menjador de forma esporàdica s’hauran de pagar 6 euros per dia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: