Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

A l’estiu ja funcionaran les piscines a l’aire lliure

Vilafranca disposarà aquest estiu de les noves piscines d’estiu, després que fa uns dies es van adjudicar les obres

<br />L’estiu passat la capital de l’Alt Penedès no va poder gaudir de les piscines a l’aire lliure, a causa del seu mal estat i del fet que ja no s’adaptaven a la normativa actual. La setmana passada l’Ajuntament va resoldre el concurs convocat per tal de fer les noves piscines i adjudicava ja el projecte al despatx d’arquitectes Espai d’Au S.L.<br />Com explica la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Vilafranca, Emília Torres, la remodelació que es farà de les piscines d’estiu és total, i seran pràcticament noves a l’igual que s’arregla tot l’entorn.
De fet aquesta ampliació es vol que sigui ja operativa a primers d’estiu, i vindrà a completar tot el servei que ja s’ofereix des del Complex Aquàtic.<br />La regidora d’Esports destacava també que el projecte que es realitzarà serà totalment harmònic amb el que ja hi ha a la zona esportiva. La voluntat és mantenir una mateixa imatge.

Tot i que no hi ha una data definitiva per la entrada en servei d’aquestes piscines d’estiu a Vilafranca, sí queda clar que aquest estiu es podrà gaudir ja de les piscines a l’aire lliure.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: