Dimarts, 25 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els usuaris assumeixen amb resignació els retards i problemes de Rodalies, sense entendre però els motius de la vaga i la manca d’informació

En el que és ja el tercer dia de conflicte entre els maquinistes i Renfe, de fet el que és una vaga encoberta per part d’aquest col·lectiu davant l’empresa, els usuaris continuen sent el qui pateixen les conseqüències. Tot i que avui sembla que el servei poc a poc s’anava normalitzant, els qui son usuaris habituals del servei de Rodalies es mostren molestos i resignats al mateix temps.

Molestos sobre tot per reincidència en els problemes, i per la poca informació que sovint se’ls dona. Així ho explica Jordi Carbó, poc abans d’agafar el tren aquest matí.
Un altre usuari habitual de Rodalies és el Aleix González, que tot just arribar a l’estació de Vilafranca comentava que la majoria d’usuaris desconeixen els motius d’aquest conflicte, però que no trobava lògic que se’ls fes pagar a ells la manca d’entesa entre uns treballadors i l’empresa.

Aquest dies, en que el fred està sent molt intens, el fet d’estar-se com va passar dilluns amb alguns usuaris prop d’una hora esperant un tren a l’estació de Martorell era també força criticat. Sigui com sigui, esperen que el conflicte es solucioni aviat, tot i ser conscients de que els retards i els problemes acaben sent inherents al servei de Rodalies.

Apuntava també per exemple, en aquest sentit l’Aleix González, que tot i el traspàs del servei cap a la Generalitat no s’havien notat millores importants.

En el que sí coincideixen els usuaris és en què, com a mínim, el servei de retorn de l’import del bitllet en cas d’arribar tard i d’emissió de justificants funciona correctament i el servei que l’atén acostuma a ser amable i àgil. El que esperen ara tots els usuaris és que aquest conflicte se solucioni amb rapidesa, i que en tot cas quan hi hagi aturades i problemes en el servei es doni informació correcte i actualitzada, el que de moment encara és una de les assignatures pendents del servei de Rodalies.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: