Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diumenge hi ha un nou espectacle adreçat al públic familiar a Cal Bolet

L’espectacle de dansa Riu de Lluna va obrir aquest diumenge passat un nou trimestre d’espectacles per a tota la família.

Diumenge a la tarda, Cal Bolet acollia un espectacle de dansa de la Companyia Da. Te Danza titulat Riu de lluna. <br />A Riu de Lluna els més petits experimenten noves sensacions i colors a través de la dansa. El públic veu com es pot ballar amb els objectes, amb una capsa de música, un gran mar de plàstic, o una esfera plena d’aigua i llum. Objectes simples que es tornen fantàstics, plens de moviment i de llum. Amb aquesta obra es dóna inici a un nou trimestre de la programació d’espectacles familiars, que en tota la temporada inclou 8 espectacles organitzats per La Xarxa, 4 concerts familiars, 2 espectacles de dansa i la Pantalla Kanalla organitzada pel Cine-Club. <br />Aquesta programació té per objectiu que els més menuts trobin en la dansa, el teatre i la música tot un món d’aprenentatge, una transmissió de valors i el plaer de cultivar la imaginació. I tot plegat acompanyats de la família.<br />Des de fa dos anys, La Xarxa i el Patronat de Cal Bolet han unit esforços per oferir una sola programació equilibrada en gèneres, amb més espectacles, alguns amb doble funció, un preu únic de 4,50€, venda anticipada, seients numerats i un abonament conjunt del 25% de descompte. <br />La programació familiar continuarà aquest proper diumenge a Cal Bolet amb l’obra de teatre Tina, la bruixa fina, a través de la qual els més menuts descobriran que tot ofici necessita un aprenentatge previ.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: