Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca prepara un programa per a la contractació de joves

El Servei de Foment de l’Ocupació està preparant el projecte per participar a la convocatòria del programa SUMA’T.

Impulsat pel Departament de Treball de la Generalitat, amb el cofinançament del Fons Social Europeu, està destinat a persones joves, desocupades, majors de 18 anys i menors de 25 anys que no han finalitzat l’educació secundària obligatòria.
<br />Es tracta d’un programa innovador que pretén facilitar la contractació per a la formació i recuperar la figura de l’aprenentatge tot facilitant a les empreses persones treballadores formades de cara a les seves necessitats.

<br />Es preveu que les actuacions del programa es desenvolupin al llarg de l’any 2011 i el primer trimestre del 2012.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: