Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una vintena d’infants han participat en el taller de pessebres que s’ha fet a Can Trabal

Sota la direcció d’Anna Mongay i Eva Sans, els nens i nenes participants en aquest taller han posat a prova les seves habilitats manuals per construir un pessebre.

Partint de la base que els han donat les monitores d’aquesta activitat, han anat afegint elements fins a aconseguir un pessebre com el que tenien de mostra. Han començat amb una petita tanca, després hi han afegit el sostre i han continuat amb d’altres components. Treballant amb elements de fusta, cartró, cola i després pintura, els participants han acabat aquest taller podent endur-se cap a casa seva un pessebres on després poder afegir les peces habituals com ara el nen Jesús, la Verge Maria, Sant Josep, el bou i l’ase.<br />El taller s’ha fet a les instal·lacions de Can Trabal, i la intenció era acostar aquesta tradició a nens i nenes d’entre 6 i 12 anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: