Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní d’Anoia presenta el projecte d’eixamplament del pont del Lavernó

Sant Sadurní d’Anoia presenta el projecte d’eixamplament del pont del Lavernó, que dóna prioritat a les seguretat de vehicles i de vianants.

<br />Aquest pont és el principal accés rodat i de vianants des del casc urbà a l’estació de RENFE. La Diputació de Barcelona assumeix íntegrament el cost de l’obra, pressupostat en prop d’un milió d’euros. El projecte defineix les obres necessàries per a l’eixamplament del pont i el condicionament dels accessos. També es proposa millorar els problemes funcionals i, responent al context social i paisatgístic de l’entorn, proporcionar als usuaris un pas pel pont més agradable, des d’on es podrà gaudir de les vistes de les vinyes, les caves i el Parc del Lavernó.<br />Les actuacions consisteixen en la construcció d’un nou tauler que comportarà l’ampliació de la calçada a més de sis metres i mig i donarà una amplada útil de dos metres 55 centímetres a les dues voreres. Es construirà una barana rígida de formigó per separar la calçada de la vorera, amb l’objectiu de protegir els vianants, a la vegada que es modifica el radi de gir de la corba d’accés al pont en direcció d’entrada al nucli urbà. També es construiran embornals cada cinc metres, per millorar el drenatge, s’instal·larà una barana exterior metàl·lica i es col·locarà una nova instal·lació d’enllumenat. Està previst que les obres durin 5 mesos.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: