Dimarts, 21 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Olèrdola aprova un pressupost de 4’8MEUR

Amb els vots favorables del govern municipal d’ApO-PM i les abstencions de CiU i ERC, el ple de l’Ajuntament d’Olèrdola ha aprovat el pressupost municipal pel 2011. 

<p />

La previsió d’ingressos i de despeses puja a 4.868.000 euros, una xifra inferior en gairebé 300.000 euros a la d’aquest 2010. Aquesta dada dóna una idea clara de la moderació i contenció en la despesa del pressupost aprovat, segons destaca el govern municipal.

<br />Entre les inversions més destacades hi ha completar la restauració de la Torre de Moja, equipar el Local Sant Jaume i obres de manteniment i millora de l’enllumenat públic. Durant el 2011, també s’executarà el projecte de construcció de nova piscina i vestidors a Daltmar. El pressupost també contempla un increment considerable dels recursos destinats a serveis socials, amb un dia més a la setmana d’atenció. 

A preguntes de CiU, el govern va confirmar que ACESA ingressaria aquest 2011 la xifra de 100.000 euros pel pagament de l’IBI endarrerit i el corresponent a l’any. Per aquest concepte, anualment l’Ajuntament d’Olèrdola podrà recaptar prop de 30.000 euros, segons ha detallat l’alcalde.  <br />D’altra banda, l’import de les subvencions municipals que rebran les entitats és el mateix que el d’aquest 2010, per bé que la partida global s’incrementa per la creació de noves entitats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: