Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Associació Llambrusca aprofita aquestes dates nadalenques per oferir objectes decoratius realitzats per els avis

El passat cap de setmana, en el marc de la Fira de Santa Llúcia, i aquest coincidint amb la Fira del Gall, l’Associació Llambrusca de familiars i malalts d’Alzheimer ha instal·lat una parada a la plaça de Santa Maria per oferir objectes decoratius de cara a aquestes festes de Nadal.

<br />Com expliquen des de Llambrusca, la iniciativa ha sorgit del grup de voluntàries, amb la intenció d’ajudar a difondre l’activitat de l’Associació. Pilar Sabaté explica que es tracta d’objectes que han realitzat d’una banda els avis de Llambrusca i d’altra per part de les voluntàries.

Sabaté explicava que és una iniciativa que han engegat aquest any, però que considera que poden ser unes bones dates ja que la gent acostuma a ser més solidària aprofitant el Nadal.<br />La parada tornarà a estar instal·lada aquest cap de setmana a la plaça de Santa Maria, tot just davant de la sala Mossèn Vinyeta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: