Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Incendi en una casa del carrer Puigmoltó

6 dotacions dels Bombers del parc de Vilafranca i els Mossos han intervingut en l’extinció d’aquest incendi declarat ahir, poc abans de dos quarts de 10 del matí. 

 

El foc ha començat als baixos de la casa, composta per planta baixa i dos pisos, al carrer Puigmoltó número 1, cantonada amb el carrer Sant Jocund. Inicialment ha sortit molt de fum, però només s’ha cremat una única habitació a la planta baixa, que ha quedat totalment calcinada, i a la de davant ha cedit el fals sostre. 
<div></div>
<br />A l’interior de la vivenda hi havia una noia de 18 anys que ha estat traslladada a l’Hospital Comarcal per inhalació de fum amb caràcter molt lleu.  

<br />L’incendi ha quedat controlat en 10 minuts. Quant a la persona que vivia al pis de dalt, amb animals de companyia, no ha patit cap dany. Els Bombers l’han mantingut confinat a casa seva amb portes i finestres tancades fins que el foc ha quedat extingit.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: