Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

EnoturismePENEDÈS es vol convertir en la primera ruta del vi en número de recursos de qualitat

Durant el passat mes de novembre, enoturismePENEDÈS va impulsar una campanya per tal que tots els serveis turístics del territori de l’Alt Penedès s’inscriguin en el programa SICTED, el Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinació.

L’objectiu és que puguin obtenir aquest distintiu de qualitat i assolir així que la comarca de l’Alt Penedès, i per extensió la ruta del vi enoturismePENEDÈS, es converteixin en la primera destinació en quant a recursos de qualitat.<br />Aquesta campanya s’engloba dins els objectius del Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès, en seguir millorant de manera contínua l’oferta turística de qualitat a la comarca de l’Alt Penedès. <br />Aquesta iniciativa és oberta a totes les empreses de serveis turístics de l’Alt Penedès i s’uneix a la del Patronat de Comerç i Turisme de Vilafranca del Penedès que s’encarregarà de gestionar aquesta certificació exclusivament per a les empreses de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: