Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Tió Solidari de Càritas torna aquest dissabte per recollir productes pel Banc d’aliments

Càritas Interparroquial de Vilafranca torna a organitzar un any més el seu Tió Solidari, una festa oberta a tothom, especialment als més petits.

La celebració tindrà lloc aquest dissabte de cinc a set de la tarda a la Plaça de la Vila i consistirà en què cada nen portarà un producte com arròs, pasta, llet o conserves per alimentar el Tió. A canvi el podran fer cagar i rebran un obsequi. Pels nens i nenes més grans hi haurà retallables dels Reis Mags.<br />Amb aquesta iniciativa, Càritas podrà recollir productes que nodriran el Banc d’aliments en una època especialment important per a les famílies més necessitades. La responsable de l’entitat a Vilafranca Paquita Pasqual destacava que la situació del banc d’aliments ha millorat molt en poc temps després d ela situació crítica que va patir fa un parell de mesos.
El Tió solidari de Càritas és obert a tothom i l’entitat espera repetir l’èxit d’anteriors edicions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: