Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Adjudicat definitivament el parc eòlic de Pontons

El Govern ha adjudicat definitivament les set zones de desenvolupament prioritari, les àrees de Catalunya delimitades per a la ubicació de parcs eòlics en els propers anys.

 

L’adjudicació definitiva es fa després d’atendre i valorar les al·legacions que, durant un mes i en dues fases, han pogut presentar les empreses participants. En aquest procés, la Generalitat ha garantit la màxima transparència i ha facilitat a les companyies l’accés a tota la informació necessària per poder exercir els seus drets. Les al·legacions presentades no han modificat els adjudicataris provisionals de les set zones de desenvolupament prioritari del concurs.
<div></div>
<br />Així doncs, a Pontons l’adjudicatari provisional del futur parc eòlic, el grup Fersa Energías Renovables-Aventalia Energies Renovables, s’ha quedat amb el projecte. Recordem que el parc comprèn les comarques de l’Alt Penedès i l’Alt Camp i que generarà 33 MW.

Les ofertes guanyadores a tot Catalunya, que inclouen l’execució dels parcs i inversions complementàries en el territori, suposen una inversió total d’uns 1.250 milions d’euros.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: