Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Adell i Mata repeteixen com a responsables dels Xicots

Carles Adell i Miquel Mata continuaran un any més al capdavent dels Xicots de Vilafranca, amb l’objectiu de reforçar la colla socialment i consolidar els castells de 8

La setmana passada la colla dels Xicots de Vilafranca celebrava la seva assemblea anual, amb l’objectiu de passar balanç de la temporada del 2010, i plantejar la continuïtat o no de la junta directiva. El resultat va ser de reprovació per unanimitat de la gestió de l’actual junta, per tant els actuals president i cap de colla, acompanyats de la resta de membres seguiran un any més al capdavant de la colla.<br />El president Carles Adell es mostrava doncs content del recolzament assolit per les seves propostes, al mateix temps que satisfets de l’esforç que la colla en general ha realitzat per tirar endavant una temporada que ha estat complicada per els de la camisa vermella.

De cara a la propera temporada, la del 2011, Adell destacava com a important continuar amb el creixement social de la colla. Sumar més camises ha de resultar també imprescindible per poder afrontar l’altre gran repte de consolidar-se entre les colles de 8, aconseguint que la torre de 8 amb folre sigui una construcció més habitual en les actuacions dels Xicots.

El president dels Xicots comenta també que al llarg d’aquesta temporada han aconseguit sumar gent nova a la colla, que està pujant a les construccions bàsiques de 7, i que esperen de cara a la propera temporada consolidar-los i anar-los incorporant als castells de 8.<br />Pel que fa a la valoració d’aquesta temporada que ja ha acabat, els Xicots consideren a nivell casteller que cal estar satisfets, destacant actuacions com les de la Festa Major, o la del Concurs de Tarragona que va ser la millor de l’any.<br />Les millors actuacions de cara al proper any seran per l’actuació desenal de la Candela a Valls, el 30 de gener, motiu pel qual al gener ja es faran dos assaigs per preparar-la.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: