Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Toyota i l’ajuntament reforesten una parcel·la propera a la riera de Llitrà

Supramotor i Toyota España, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca, van fer aquest diumenge una reforestació en una parcel·la dels entorns de la riera de Llitrà.

Clients del concessionari i ciutadania en general ajudaven així a conservar i millorar els entorns naturals de Vilafranca i, per extensió, la salut del planeta. Aquest projecte es desenvolupava simultàniament a tot el territori de l’estat amb l’objectiu d’educar i conscienciar la població de la importància de reduir les emissions de CO2 a l’atmosfera. Ja fa tres anys que Toyota organitza aquesta activitat ja que es tracta d’una empresa que aposta per l’ecologia i la treballa en els seus productes. De fet, la marca té la intenció de disposar de tots els seus models en vehicle híbrid l’any 2015.
Des de Supramotor, Jordi Pros explicava que l’experiència d’aquest diumenge és una bona manera de passar el dia.

L’Ajuntament de Vilafranca ha col·laborat amb Toyota per segon any consecutiu per tal de trobar el lloc ideal per fer la reforestació. La tècnica de Medi Ambient Laura Carbó comentava que l’any passat, l’activitat es va fer a Sant Pau i que aquest any s’havia optat per la riera de Llitrà.

En aquest projecte també col·laboren la Fundació Biodiversitat, la Fundació Félix Rodriguez de la Fuente i el Ministerio de Medio Ambiente, Medio Rural y Marino.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: