Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Cugat ja té el projecte de la travessera de la BV-2429

La Diputació de Barcelona ha lliurat a l’Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues el projecte constructiu de la primera fase de la travessera urbana de la carretera BV-2429 d’aquest municipi.   

La intervenció consisteix en la pavimentació de calçada única mitjançant llambordes, que donin prioritat al pas de vianants i al caràcter cívic dels espais d’intersecció amb el viari històric del nucli i l’establiment de zona 30, amb preferència de pas per als vianants en aquest tram amb la millora dels serveis.
<div></div>
En el tram entre el carrer de Nostra Senyora de Montserrat fins al carrer Anselm Clavé es redueix l’amplada de la travessera, preveient una nova vorera al llarg del front urbà del nucli de Sant Cugat, que donarà continuïtat al pas de vianants des del carrer Padró fins a enllaçar amb l’anterior tram. També es preveu la plantació d’arbrat i la millora del drenatge.

El cost del projecte és de gairebé 275.500 euros i el termini d’obres és de 5 mesos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: