Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Espinguet celebra els 45 anys amb Pascal Comelade

Al llarg d’aquest curs, la coral infantil Espinguet festejarà els seus 45 anys de vida amb diversos actes, destacant un concert conjunt amb Pascal Comelade, el 21 de maig, a Vilafranca.

Aquest compositor i músic, conegut popularment per tocar petits instruments o fins i tot joguines, ha acceptat encantat la proposta de la coral infantil. <br />Mar Capdevila, directora de l’Espinguet, explica aquesta original tria.
En aquest concert tan especial interpretaran un recopilatori de cançons del pop-rock català des dels anys 60 als 90, amb temes de Sisa, Pau Riba, Ovidi Montllor, els Pets, Sopa de Cabra i Sangtraït. <br />La idea de cantar amb Pascal Comelade va sorgir fa un parell d’anys i ha donat els seus fruits ara, coincidint amb el 45è aniversari.<br />Comelade, que ha estat qualificat de rocker ultra minimalista o de clàssic postmodern, permetrà a l’Espinguet demostrar que el cant coral es renova i busca motivar i atraure a cantants i espectadors.

Abans d’aquesta rellevant cita, l’Espinguet oferirà el tradicional concert de Nadal amb la participació dels excantaires. Els assaigs són els dies 10 i 17 de desembre a l’Auditori de l’Ateneu Municipal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: