Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’alcalde preveu que en 4 o 5 setmanes comenci a omplir-se l’aparcament de la Plaça Pau Casals

Ahir hi havia portes obertes al nou aparcament de la cèntrica plaça al barri de l’Espirall. L’alcalde i altres regidors de l’equip de govern van ser-hi per aclarir els dubtes dels veïns sobre la compra de places i per veure com havien quedat finalment les obres.

<br />Des del punt de vista de l’alcalde Pere Regull, la jornada es valora positivament perquè ha demostrat l’interès de la gent en la compra de places, ha permès comprovar l’amplitud del pàrquing i l’obra farà que el barri es revaloritzi.

Segons l’alcalde, es preveu que en un termini de quatre o cinc setmanes, quan estiguin escripturades les places, els vehicles comencin a omplir l’aparcament. Regull també insistia en aclarir els dubtes que ha generat el model de concessió o propietat de les places. Finalment, les places són de propietat, de manera que qui les compri ho fa de per vida fins que les vulgui vendre o passin als seus hereus.

El nou aparcament soterrat de la plaça de Pau Casals disposa de155 places i és de propietat i de gestió municipal.

Actualment segueix obert el període d’adquisició de places i poden optar a la compra qualsevol persona o empresa de Vilafranca que hi estigui interessada i que tingui un vehicle de propietat, pel qual pagui l’impost de circulació a Vilafranca del Penedès. Les places d’aparcament estàndard són de 4 metres i mig x 2 metres i mig, tot i que n’hi ha alguna de més gran. També hi ha places d’aparcament per a motocicletes. Aquestes places d’aparcament seran de lliurament immediat. Totes aquelles persones interessades en la compra es poden adreçar a l’Oficina Municipal d’Habitatge, al carrer Banys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: