Diumenge, 11 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El projecte ILOQUID inicia la segona etapa amb la formació de monitors i monitores socioculturals de gent gran

L’objectiu d’aquesta iniciativa cofinançada per la Diputació de Barcelona, el Fons Social Europeu i l’Ajuntament de Vilafranca és incrementar l’ocupació i l’especialització de les persones que treballin en els serveis d’atenció a les persones per tal de donar resposta a les necessitats creixents d’aquest sector.

<br />L’ILOQUID és un projecte per a fomentar la inserció laboral de persones en situació d’atur en el sector de serveis a les persones, a través del treball en xarxa, la cooperació local i la concertació territorial a la comarca de l’Alt Penedès. En aquesta segona etapa, 20 participants beneficiaris estan realitzant els itineraris d’inserció i millora de l’ocupabilitat que inclouen formació bàsica.<br />Seguint aquesta mateixa dinàmica, la setmana que ve s’iniciaran nous itineraris d’inserció que realitzaran la formació específica de monitor sociocultural de gent gran en l’especialitat entrenament de la memòria.<br />A partir del mes de febrer del 2011 s’iniciaran els darrers itineraris d’inserció i millora professional amb la formació específica de Treballador/a Familiar, així com les accions complementàries que ofereix el programa de suport i promoció per a les persones emprenedores que vulguin treballar pel seu compte.<br />Les persones interessades poden demanar més informació al SOIP, plaça del Penedès, núm. 4.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: