Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Solidaritat planteja les eleccions com un referèndum per la independència

<br />Isabel-Clara Simó, Hector López Bofill, Emili Valdero i el penedesenc Fèlix Simón van presentar dimecres Solidaritat Catalana, el nou partit liderat per Joan Laporta, a Sant Sadurní.

<br />Per Isabel-Clara Simó, les eleccions al Parlament del 28 de novembre són un referèndum sobre la independència de Catalunya, en el qual ens juguem la llibertat i la dignitat. <br />Davant la sentència del Tribunal Constitucional hi ha dos camins, diu Simó, ser una regió espanyola i acceptar ser inferiors o el camí de la independència que defensa Solidaritat Catalana.
Per Solidaritat Catalana, el federalisme és una mentida perquè després de la sentència del Constitucional no és possible. D’altra banda, convocar un referèndum il·legal mai serà possible, diuen, perquè implica mobilitzar milers de funcionaris i obligar-los a incomplir la llei.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: