Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Pere celebra aquest cap de setmana la seva festa del Most, i la biennal de d’Art

Les activitats s’iniciaran divendres al vespre, a partir de les 8, amb la inauguració de la sisena Biennal d’Art Riudebitlles, amb el lliurament de premis. Un acte que es farà al Casc Antic de Sant Pere de Riudebitlles. L’exposició de la Biennal d’art es podrà visitar també al llarg de dissabte i diumenge.

A les 9 del vespre, a la plaça de l’Església, concert amb Enric Alegre Perdiu Grouse Band.<br />DE cara a dissabte, a partir de les 10 del matí, obrirà la dinovena edició de la Fira i Trobada d’Artesania i productes naturals, a la plaça del Paper. També en el mateix indret, hi haurà la trobada de puntaires. A 2/4 d’1 del migdia s’iniciarà una cercavila popular per els carrers del poble. Ja a la tarda del dissabte, a partir de 2/4 de 5 de la tarda, vuitena edició del concurs de força Arrencaceps, al Parc dels Arbres del centre cultural i recreatiu. A 2/4 de 8 del vespre obrirà portes la setena edició de la Forquilla Riudebitllenca, un tast gastronòmic a la plaça de l’Església. Els actes de dissabte acabaran a les 11 de la nit amb el Ball del Most al Centre Cultural i Recreatiu.<br />Diumenge, a partir de 2/4 de 12 del migdia trobada de ball de cintes, i exposició fotogràfica del 15è aniversari de les Dansaires Riudebitlles; a la plaça de l’Església. Cap a ¾ d’1 del migdia a la mateixa plaça de l’Església els grups participants a la trobada de balls de cintes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: