Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Regull : "L’aparcament i el Centre Cívic representaran una revolució per l’Espirall"

Pere Regull ha iniciat a l’Espirall la tanda de visites amb els veïns de Vilafranca, enmig del malestar generat per l’endarreriment de l’entrada en marxa de l’aparcament soterrat de la plaça Pau Casals. Recordem que diumenge han convocat una manifestació. 

 

L’alcalde els ha tornat a explicar els problemes i entrebancs que han patit les obres i els ha anunciat una jornada de portes obertes i una segona convocatòria de venda de places d’aparcament.<br />Tot i que hi ha veïns que havien fet paga i senyal per una plaça i després s’han desdit, l’alcalde està convençut que la venda es reactivarà quan puguin entrar i veure’l.  
<div></div>
L’equip de govern confia que en tres o quatre setmanes el pàrquing de la plaça Pau Casals ja entri en funcionament. <br />Un altre aspecte polèmic són les places de rotació que l’anterior equip de govern havia anunciat, però que no van ser contemplades en el projecte encarregat a SABA. L’alcalde va explicar als veïns que introduir-les ara costaria entre 200 i 300 mil euros i que ho descarten, però confia a arribar a un acord i apunta la possibilitat de fer-les a l’ampliació de l’aparcament que es farà a la plaça Doctor Bonet.<br />Quant al Centre Cívic, que finalment es construirà a la plaça Doctor Bonet, els va explicar que pot estar actiu en un parell d’anys.

Segons Regull, tant el projecte del Centre Cívic com els dos aparcaments comportaran una revolució i una revalorització per l’Espirall.

L’expectació aixecada per la reunió amb l’alcalde es feia pal.lesa amb una sala plena, amb veïns drets.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: