Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La diputada ecosocialista Laura Massana reclama que la residència assistida de l’INCAVI sigui considerada una inversió i no una despesa

La diputada Laura Massana, acompanyada de membres d’Iniciativa a Vilafranca, s’ha reunit amb representants del col·lectiu ‘Fem Pinya’ per parlar del projecte de la residència assistida a les instal·lacions de l’antic INCAVI.

<br />La diputada ha explicat que cada dia seran més necessaris serveis i equipaments per a la gent gran, des de l’atenció a domicili fins a les residències assistides. En aquest sentit, Massana ha destacat com a element molt positiu del projecte municipal de Vilafranca el fet que la residència s’emplaçaria en un terreny cèntric i accessible. Però també ha plantejat la necessitat que l’Ajuntament treballi coordinadament amb la Generalitat presentant el projecte definitiu i buscant complicitats, com s’ha fet recentment a poblacions properes com Martorell o l’Arboç, entre d’altres. <br />La diputada diu que un projecte com aquest no s’ha de veure com una despesa, sinó com una inversió.
Massana és qui, durant aquests quatre anys, ha estat representant d’Iniciativa per Catalunya Verds – Esquerra Unida i Alternativa a la Comissió de Benestar del Parlament de Catalunya.

En aquest sentit, el regidor vilafranquí Bernat Villarroya ha destacat que aquest projecte continua sent prioritari pels ecosocialistes i per això mantenen ben informats els seus diputats.

Després de la trobada, Laura Massana ha mantingut una reunió de treball sobre l’àmbit de gent gran a la comarca on s’ha abordat la problemàtica de la congelació de les pensions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: