Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gelida i Font-rubí reben diners de la Diputació

12 municipis de vuit comarques reben més de 2,5 milions d’euros per projectes d’equipaments i espais urbans, l’esport i la cultura en el marc del Pla de concertació de la Diputació. <br />

A l’Alt Penedès hi ha dos municipis beneficiats: el nucli de Guardiola a Font-Rubí rep 190.000 euros per la millora paisatgística i a Gelida es recolza la transformació de l’antic escorxador en un centre cívic que donarà suport a les iniciatives i activitats de les entitats i de la ciutadania amb 160.000 euros, així com altres actuacions en equipaments de serveis municipals per import de 100.000 euros.

Aquestes inversions, canalitzades a través del Pla de Concertació, s’adrecen a projectes definits pels respectius equips de govern municipals. D’aquesta manera es fomenten les prioritats dels ajuntaments i dels projectes polítics elegits democràticament.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: