Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC inclou la Vegueria Penedès al programa electoral

Els dos candidats penedesencs d’Esquerra al Parlament, el número 13 Miquel Carrillo i Montse García, han explicat el compromís inequívoc amb la Vegueria, en el marc legat aprovat pel Parlament aquest estiu. <br />

Carrillo afirma que si hi ha majoria parlamentària, el 2011 podem tenir la Vegueria Penedès perquè la llei preveu que els diputats, els grups parlamentaris, el govern o els municipis puguin proposar la creació d’una nova vegueria. Carrillo ja ha volgut explicitar ara, en precampanya, que es comprometen a iniciar el tràmit.

Quant a la resta del programa, aprovat pel Consell Nacional d’ERC, prioritzen el manteniment de les polítiques socials i la sortida de la crisi per a la propera legislatura. A més, els republicans posen com a condició per pactar amb qualsevol altre partit l’acceptació d’una consulta sobre la independència de Catalunya com explica la candidata i regidora de Subirats, Montse García.

El programa es pot consultar i descarregar al web gentvalenta.cat/programa. Aquest diumenge, ERC presenta les aportacions de la ciutadania que ha incorporat al seu programa electoral en un acte públic al Teatre Grec de Barcelona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: