Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PSC torna a entrar a l’equip de govern d’Olesa de Bonesvalls

El regidor socialista, Pedro Juan, s’ha sumat als dos regidors del GOOB que actualment formen l’equip de govern, constituint un govern que continua en minoria. L’entrada al govern és efectiva des de dijous passat i ha partit del GOOB, que també ha fet l’oferiment a ERC.

Els socialistes ja havien estat al govern durant el primer any d’aquest mandat.<br />Segons el PSC, han pres aquesta decisió davant la situació insostenible que viu Olesa amb l’objectiu que el municipi no perdi el tren i de millorar la qualitat de vida dels seus veïns. Una segona moció de censura no és possible i el secretari de Política Municipal de la Federació X, Cisco De la Cruz reconeix que haguessin pogut optar per una gestora però amb els mesos que queden fins a eleccions hagués estat una aventura "que no saben on els duria".<br />De la Cruz considera que és l’hora de començar una nova etapa i planteja aquest final de mandat com l’inici d’un nou projecte per Olesa per arribar a la cita electoral del maig en les millors condicions.
Els dos caps visibles d’aquesta renovació són el regidor Pedro Juan i Josep Maria Tillo, membre del grup municipal del PSC a Olesa.<br />Al govern, Juan agafa les carteres de Sanitat, Benestar Social, Gent Gran, Participació ciutadana, Esports, Joventut, Barris, el Consell Municipal d’Olesa i la segona vicealcaldia.<br />"Olesa s’ho mereix" ha dit el regidor socialista en roda de premsa, conscient de les dificultats d’aquest govern en minoria.

Conscients de la dificultat de governar en minoria, confien a sumar més grups, encara que sigui amb acords puntuals. <br />Des del PSC volen fan bandera de la participació i la transparència, però el programa de govern per aquests mesos encara l’estan negociant amb l’alcalde, Enric Ases. 

Fa uns 15 dies, Ases va fer fora del govern els dos regidors d’UPO i ara vol acabar el mandat amb el PSC i ERC, que sempre ha estat a l’oposició.  A més, un dels seus 3 regidors va passar al grup no adscrit.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: