Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El llibre de Sílvia Amigó "L’ara ets tu" es presenta diumenge a El forat del pany

El Forat del Pany acollirà diumenge la presentació del llibre "L’ara ets tu", de Sílvia Amigó. L’acte, que començarà a les set de la tarda i és obert a tothom, comptarà amb la participació del professor Fonxo Blanc i la poetessa Cèlia Sànchez-Mústic, prologuistes del llibre, els quals s’encarregaran de glossar l’obra d’Amigó.

<br />A continuació, el guitarrista Toti Soler interpretarà algunes peces incloses en aquest petit volum.<br />L’ARA ETS TU, un llibre publicat per Edicions Andana a iniciativa d’un grup d’amics de l’autora, aplega poesies, cançons, petits assaigs i textos diversos escrits per Sílvia Amigó en els darrers anys i constitueix un destil·lat lluminós i profund de les seves vivències personals i literàries.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: