Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Campanya de l’Ampolla 2011

Joves Cristians de Vilafranca ja comencen a pensar en la Campanya de l’Ampolla del 2011, que tindrà lloc el 15 de gener i que enguany arriba a la 28ena edició.

 

<p />

Per tal de facilitar l’elecció del projecte al qual es destinaran els beneficis, s’ha obert un termini per presentar propostes. Els col·lectius o particulars interessats poden passar per la rectoria de Vilafranca, al C/ Sta. Maria número 12, a recollir les bases.  El termini de presentació de les propostes es tancarà el 5 de novembre.     

Malgrat les dificultats de les darreres edicions, des de la comissió organitzadora fan una crida als penedesencs a recordar la importància de fer una recollida d’ampolles sense etiquetes autoadhesives.

<div></div>
 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: